Järvien Reitti -pyöräilyreitistö

Pyörä- ja kotimaanmatkailun tämän hetkinen huima nousukiito Suomessa vetää mukaansa uusia reittejä ja luo uusia kasvun mahdollisuuksia. Tähän kasvuun vastaa Pyhä-Näsi, joka laajenee Pirkanmaalla useampia alueita yhdistäväksi Järvien Reitiksi!

Jo vuosia suosiotaan kasvattanut Pirkanmaan järviä kiertänyt Pyhä-Näsin pyöräilyreitistö laajenee ja siihen on linkittymässä uusia ja kiinnostavia maaseutumatkailu- ja luontokohteita. Tätä kasvua haluamme Ikaalisissakin tukea, sillä kotimaanmatkailu sekä alati lisääntyvä luonnosta nauttiminen nostaa laajasti suosiotaan!

Pyöräilyreitistö siis kasvaa ja tätä uutta kokonaisuutta kutsutaan nyt nimellä Järvien Reitti. Tähän läikehtivän häikäisevään yhteyteen liittyvät iloksemme nyt myös Ikaalisen, Hämeenkyrön, Parkanon, Kihniö ja Jämijärven vetovoimaiset alueet!

Järvien Reitistä valmistuu kevättalvella v. 2021  pirkanmaalainen pyörämatkailusivusto (vertaa Saariston Rengastie), jonka keskeisenä runkona on jo vuosia toiminut Pyhä-Näsi: https://pyhanasi.fi/

Seuraa sivujamme, tiedotamme reitistön valmistumisesta ja julkaisemme pyöräilymatkailusivuston heti sen valmistuttua kevättalvella v. 2021!

Kehittämisyhtiö Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy / matkailuinfo

Karhoistentie 3
39501 IKAALINEN

Puh: (03) 4501 222
kylpylakaupunki@ikaalinen.fi