Campfreedom Finland

Vuokraamme luksustelttoja Uuraslahdella. Teltat ovat hyvin varusteltuja ja valmiiksi kasattuja, asiakkaan täytyy vain saapua paikalle. Ajatuksena on tarjota luonnonrauhaa asiakkaillemme. Toiminta on hyvin pienimuotoista max 2 telttaa ja 10 hlö.

Otamme alueelle aina ainoastaan yhden ryhmän kerrallaan oli sitten kyseessä 1 henkilö tai 10, jotta voimme taata oman rauhan asiakkaalle. Tarjoamme asiakkaillemme lisäpalveluita esim. palju, joista he voivat rakentaa haluamansa yksilöllisen paketin. Alueen läpi kulkee voimamametsän luontopolku (alue saattaa olla paikoin haastava kulkea, koska se on metsässä ja alueella on korkeuseroja).

Ikaalisten kylpylä sijaitsee alueen läheisyydessä, kävelyetäisyydellä n. 2,2 km. Täältä asiakkaat löytävät lisäpalveluja, kuten aamiais-, ravintola- ja kylpyläpalveluja.

Meillä on lisäpalveluina esim. telttasauna, sup-lautoja, kanootti, soutuvene ja pitopalvelu. Toiminnassamme on huomioitu ympäristö.

Facebook Campfreedom Finland

Instagram @Campfreedomfinland

Uuraslahti, Ikaalinen
Aikuiset (25-65 v), Aikuiset (65 v-), Lapset (0-6 v), Lapset (7-12 v), Nuoret (13-25 v)

Vinkkaa meille kohteita!

Puuttuuko sivustoltamme jokin Ikaalisten helmi, johon haluaisit muidenkin ihmisten tutustuvan? Tai haluatko kertoa lisää sivustolla jo esillä olevasta kohteesta? Anna meille vinkkisi oheisella lomakkeella! Osa vinkeistä julkaistaan ”oma vinkkinä” tai vinkin informaatiota voidaan hyödyntää kohteen tiedoissa.