Kauppilan Matkailutila

Majoitus

Kauppilan matkailutila kutsuu sinut viettämään maatilalomaa Ikaalisiin kauniin luonnon keskelle. Kauppilan mäellä, rauhaisassa pihapiirissä majapaikkoja ovat Matkailutalo eli tilan päärakennus (21 petipaikkaa), kodikas Pehtoorintupa (4 petipaikkaa) ja Pytinki (3 petipaikkaa). Parinsadan metrin päässä Rantasaunalla on 6 petipaikkaa ja Toivankarin rantamökeissä, kilometrin päässä tilalta, 8 petipaikkaa.

Juhlat

Kauppilan Matkailutilalla onnistuvat isommatkin juhlat vaivattomasti ”avaimet käteen” -periaatteella: saat valmiina niin syötävät, juotavat kuin majoituksenkin. Tarjoilut valmistetaan paikan päällä toiveidesi mukaan. Ruokien raaka-aineet tulevat kotimaisilta tuottajilta. Matkailutilalla käytetään lähiseudun aineksia aina kun mahdollista, ja tehdään tilauksesta myös luomuruokaa.

Matkailutalo, tilan päärakennus vuodelta 1898, on oiva juhlatila isommille ryhmille (enintään 70 henkilöä) ja yöpyville juhlijoille. Pytinki on Kauppilan entinen päärakennus, jonka rakensi majuri G.F. Grönhagen jo vuonna 1792. Se tarjoaa hyvät puitteet esimerkiksi merkkipäivän viettoon, enimmillään 40 hengelle.

Kauppilanranta 2, Ikaalinen
Kalle ja Minna Kauppila
Aikuiset (25-65 v), Aikuiset (65 v-), Lapset (0-6 v), Lapset (7-12 v), Nuoret (13-25 v)

Vinkkaa meille kohteita!

Puuttuuko sivustoltamme jokin Ikaalisten helmi, johon haluaisit muidenkin ihmisten tutustuvan? Tai haluatko kertoa lisää sivustolla jo esillä olevasta kohteesta? Anna meille vinkkisi oheisella lomakkeella! Osa vinkeistä julkaistaan ”oma vinkkinä” tai vinkin informaatiota voidaan hyödyntää kohteen tiedoissa.