Kelloliike T. Hakkarainen

Perheyritys on perustettu vuonna 1950 ja se on ollut nykyisten omistajien pitämänä vuodesta 1975.

Meiltä saat klassiset ja modernit korut, kellot, lahjaesineet, palkinnot ja mitalit, sekä ammattitaitoiset käsin- ja konekaiverrukset. Lisäksi paristojen vaihdot odottaessa!

Edustuksiimme kuuluvat koruista mm. Lumoava, Kalevala Koru, Silver Bar, Nomination, Police, Soliver, Kohinoor, Beat of Love, Sandberg ja Tillander. Ranne- ja kodinkelloista mm. Tommy Hilfiger, Festina, Citizen, Police, Gant, Casio, Seiko, Leijona, Suunto, Carlsson, Rythm ja Boccia.

Meiltä löydät myös lahjat joka tarpeeseen: syntymäpäivä-, kummi-, kaste-, hää-, kihla-, rippi-, joululahjat ja muut muistettavat. Mm. hopeat (Kultakeskus Hopeaa ja Leijona hopea), kristallit, tinaiset ja hopeaiset albumit, kuvakehykset ja kynttilänjalat, rahapankit, soittorasiat, kummilusikat ja taskumatit.

 

 

 

 

 

Vanha Tampereentie 15-17, ikaalinen
Kelloliike T. Hakkarainen
Aikuiset (25-65 v), Aikuiset (65 v-), Lapset (0-6 v), Lapset (7-12 v), Nuoret (13-25 v)

Katso myös

Vinkkaa meille kohteita!

Puuttuuko sivustoltamme jokin Ikaalisten helmi, johon haluaisit muidenkin ihmisten tutustuvan? Tai haluatko kertoa lisää sivustolla jo esillä olevasta kohteesta? Anna meille vinkkisi oheisella lomakkeella! Osa vinkeistä julkaistaan ”oma vinkkinä” tai vinkin informaatiota voidaan hyödyntää kohteen tiedoissa.