Kesäteatteri Seleentakuset

Kesäteatteri Seleentakuset on Ikaalisten keskustaan nähden selän takana sijaitsevan Röyhiön kyläseuran kesäteatteri.

Seleentakusten kesäteatteri sijaitsee Röyhiön Kylätalon pihapiirissä ja teatterissa on katettu katsomo 250 henkilölle ja lisäksi kattamaton katsomo 50 henkilölle. Ryhmille on mahdollisuus ruokailuun kylätalollamme teatterin yhteydessä. Tarjolla on maukasta kotiruokaa noutopöydästä. Aktiivisen talkootyön tuloksena kylätalosta on muodostunut itäisen Ikaalisen kulttuurin keskus..

Röyhiön Kylätalo on kulttuurihistoriallisesti arvokas v. 1922 rakennettu entinen koulurakennus joka siirtyi kyläseuran omistukseen v. 2002. Koulutiloja on kunnostettu nykyaikaan, kuitenkin vanhaa arvostaen. Luokkahuoneet ovat harrastus- kokoontumis- kokous- ja juhlakäytössä ja keittiö on kunnostettu nk. tarjoilukeittiöksi. Pihapiirissä myös terassi ja paviljonki. Vuokrattavissa on Röyhiön maamiesseuran kahvi- ja ruokakalusto. Matkaa Ikaalisten keskustaan on noin 30 km, noin 400 metrin päässä kylätalosta sijaitsee Kyrösjärven Penijoenlahden rannassa laiva-/venelaituri

Kesällä 2023 FÄLLYTEATTERI ESITTÄÄ MAALAISKOMEDIAN : KYLLÄ AIKA TAVARAN KAUPITTELOO

7.7. , 8.7., 9.7., 14.7., 15.7., 16.7.

Lisätiedot: seleentakuset.tarinoi.fi

Karpanperäntie 5/10, Röyhiö
Matti Järvenpää
Aikuiset (25-65 v), Aikuiset (65 v-), Lapset (0-6 v), Lapset (7-12 v), Nuoret (13-25 v)

Katso myös

Vinkkaa meille kohteita!

Puuttuuko sivustoltamme jokin Ikaalisten helmi, johon haluaisit muidenkin ihmisten tutustuvan? Tai haluatko kertoa lisää sivustolla jo esillä olevasta kohteesta? Anna meille vinkkisi oheisella lomakkeella! Osa vinkeistä julkaistaan ”oma vinkkinä” tai vinkin informaatiota voidaan hyödyntää kohteen tiedoissa.