Toivolansaari Camping

Toivolansaari Camping (avoinna touko-syyskuu) sijaitsee ihanteellisella paikalla saaressa, kauniin Kyrösjärven ympäröimänä, mutta kuitenkin lähellä Ikaalisten keskustan palveluita.

Kahvio

Toivolansaari Campingin viihtyisästä kahviosta voit ostaa mm. jäätelöä, makeisia, pientä suolaista purtavaa, tuoretta pullaa, virvoitusjuomia, olutta, siideriä ja lonkeroa. Kahvion yhteydessä on myös viihtyisä terassi.

Majoitus

Alueella on 15  mökkivaihtoehtoa sekä laajat nurmikentät matkailuautoille ja–vaunuille sähköpaikkoineen. Majoittujilla on käytössään saniteettitilat erillisissä huoltorakennuksissa. Alueelta löytyy myös keittokatos, jossa on liedet ja kylmä/lämmin vesi.

Saunat ja aktiviteetit

Rantasaunalla on yleisiä saunavuoroja tai sen voi varata myös omaan käyttöön. Toivolansaari Campingille aukesi kesällä 2020 myös Löylynlyöjien ylläpitämä uusi, upea Villa Vihta.

Alueelta löydät myös beach volley -kentän, minigolf-radan, jättitrampoliinin ja lasten leikkipaikan. Saaren poikki kulkee valaistu pururata ja vastaanotosta on mahdollista vuokrata soutuvene sekä erilaisia pelivälineitä. Pienen kävelymatkan päässä on tenniskenttä.

Toivolansaarentie 3, Ikaalinen
Aikuiset (25-65 v), Aikuiset (65 v-), Lapset (0-6 v), Lapset (7-12 v), Nuoret (13-25 v)

Vinkkaa meille kohteita!

Puuttuuko sivustoltamme jokin Ikaalisten helmi, johon haluaisit muidenkin ihmisten tutustuvan? Tai haluatko kertoa lisää sivustolla jo esillä olevasta kohteesta? Anna meille vinkkisi oheisella lomakkeella! Osa vinkeistä julkaistaan ”oma vinkkinä” tai vinkin informaatiota voidaan hyödyntää kohteen tiedoissa.