Ikaalisten Luomu

Ikaalisten Luomu Oy toimii Ikaalisissa ja Honkajoella tarjoten puhtaan luomuvaihtoehdon kuluttajien ruokapöytään. Tuoteperheeseemme kuuluvat tomaatit, salaatit, yrtit ja minikurkku. Aidosti puhtaan, terveellisen ja hyvän makuisen ruoan tuottaminen luontoa kunnioittaen on meille kunnia-asia. Olemmekin erittäin ylpeitä rohkeudestamme ja intohimostamme, millä olemme saavuttaneet ekologiset toimintatavat ja yksityiskohtaisen laadunvalvonnan. Sitoutunut henkilökuntamme huolehtii jokaisen tuotantovaiheen huolellisesta toteutumisesta. Tutkimme jatkuvasti, miten voisimme tehdä asiat vielä paremmin ja olemme aina valmiita kokeilemaan uutta.

Luonnonmukaisessa tuotannossa yhdistyy puhtaus, turvallisuus ja ympäristön kunnioittaminen. Kaikki tuotteemme kasvavat täysin kierrätettävissä luonnonmukaisissa turve-multa kasvualustoissa. Kasvikset saavat mehevän makunsa ja kauniin värinsä ravinteikkaasta kasvualustasta, raikkaasta vedestä ja hellästä huolenpidosta. Kaikki tuotteemme kasvavat ilman keinotekoisia lisäaineita ja herkullisesta sadosta saadaan nauttia ympäri vuoden. Luonnonmukainen viljely on pieniä tekoja, joilla on suuri vaikutus niin maun kuin ekologisuudenkin kannalta.

Tervetuloa luomutuoteostoksille Ikaalisissa sijaitsevaan itsepalvelumyymälämme. Myymälän aukioloajat löytyvät Facebook-sivuiltamme https://www.facebook.com/IkaalistenLuomu

Kuvien lähde: www.mirjamiliimatainen.com

Luomukatu 3, Ikaalinen
Ikaalisten Luomu/toimisto
Aikuiset (25-65 v), Aikuiset (65 v-), Lapset (0-6 v), Lapset (7-12 v), Nuoret (13-25 v)

Vinkkaa meille kohteita!

Puuttuuko sivustoltamme jokin Ikaalisten helmi, johon haluaisit muidenkin ihmisten tutustuvan? Tai haluatko kertoa lisää sivustolla jo esillä olevasta kohteesta? Anna meille vinkkisi oheisella lomakkeella! Osa vinkeistä julkaistaan ”oma vinkkinä” tai vinkin informaatiota voidaan hyödyntää kohteen tiedoissa.