Korsuretket ja Korsukylä

Korsuretket Oy on 20-vuotias matkailuyritys, joka tarjoaa tilauksesta ruoka-, ohjelma- ja elämyssaunapalveluja sekä ravintola- ja metsäkokoustiloja. Toiminnan sydämenä on Jämijärvellä sijaitseva Korsukylä.

Saunaelämykset, melontaretket Jyllinjoen ja Jämijärven vesistöissä, hyvän mielen retket, patikoinnit, kisailut… Olipa suunnitelmissasi syntymäpäivät, häät, virkistyspäivät tai hyvien ystävien tapaaminen uniikissa kohteessa – me olemme täällä juuri teitä varten!

Korsuretkien verkkokauppa:   https://korsukauppa.korsuretket.fi/fi_FI   Verkkokaupassa myös kesän uutuustuote tentsilemajoitus sekä yleiset melontaretket ja kanoottivuokraus omatoimimelojille!

Korsukylä on suojainen piilopaikka mystisen kuusimetsän siimeksessä. Kylän rakennukset sulautuvat kauniisti ympäröivään metsäluontoon muodostaen rauhallisen ja rennon kokonaisuuden.
Kesällä 2021 Korsu-rakennuksessa toimii kesäkahvila (ke-la), josta voi ostaa paikallisia lähituottajien raaka-aineista valmistettuja herkkuja sekä käsintehtyjä herkku- ja ihonhoitovalmisteita. Korsu-rakennus itsessään on perinteikäs suomalainen metsärakennelma ja ”piilopaikka”, joka on rakennettu pelkkahirrestä ja osittain maan alle. Sen kattoa verhoaa sammalmatto.

Jyllintie 276, 39530 Kilvakkala
Korsuretket
Aikuiset (25-65 v), Aikuiset (65 v-), Lapset (0-6 v), Lapset (7-12 v), Nuoret (13-25 v)

Vinkkaa meille kohteita!

Puuttuuko sivustoltamme jokin Ikaalisten helmi, johon haluaisit muidenkin ihmisten tutustuvan? Tai haluatko kertoa lisää sivustolla jo esillä olevasta kohteesta? Anna meille vinkkisi oheisella lomakkeella! Osa vinkeistä julkaistaan ”oma vinkkinä” tai vinkin informaatiota voidaan hyödyntää kohteen tiedoissa.