Manso Camping

Manso Camping (avoinna touko-syyskuu) sijaitsee Ikaalisten Mansoniemessä, Valtatie 3 (E-12) vieressä Mansoniemen sillan kupeessa, Kyrösjärven rannalla. Parkanon ja Ikaalisten keskustoihin on matkaa n. 15 km.

Kahvio

Manso Campingin vastaanotto- ja kahviorakennuksessa asiakkaat voivat tilata grilliaterioita, kahvia, pullaa, jäätelöä ja nauttia erilaisia virvokkeita.

Majoitus

Majoitusvaihtoehtoja on monia, kahden hengen leirintämökeistä hyvin varusteltuihin lomamökkeihin. Karavaanareille on yöpymispaikat, sähköliitännällä tai ilman, sekä telttailijoille puistoalueen nurmikentät.

Saunat ja aktiviteetit

Lapsille on tarjolla monipuolinen leikkialue ja järven rannassa on uimapaikka. Alueella on myös rantasaunat. Leirintäalueen lähiympäristössä voi harrastaa lenkkeilyä, pyöräilyä ja onkimista. Vuokraamme soutuveneitä. Alueella on useita grillikotia majoittujien käytössä.

Kolmostie 1891, Ikaalinen
Manso Camping, Birgitta Paavilainen
Aikuiset (25-65 v), Aikuiset (65 v-), Lapset (0-6 v), Lapset (7-12 v), Nuoret (13-25 v)

Vinkkaa meille kohteita!

Puuttuuko sivustoltamme jokin Ikaalisten helmi, johon haluaisit muidenkin ihmisten tutustuvan? Tai haluatko kertoa lisää sivustolla jo esillä olevasta kohteesta? Anna meille vinkkisi oheisella lomakkeella! Osa vinkeistä julkaistaan ”oma vinkkinä” tai vinkin informaatiota voidaan hyödyntää kohteen tiedoissa.