Riverside Husky

Riverside Husky on pieni perheomisteinen husky-kennel Ikaalisten Sisätössä.

Me olemme Kirsimarja ja Ari Lampinen Sisätön perältä, Ikaalisista. Meillä on kaksi ihanaa poikaa; Ilmari ja Sulo. Asumme täällä ”keskellä ei mitään” koiralauman kanssa, joskin lähimpään isoon kaupunkiin Tampereelle tulee matkaa vain 52km.

Riverside Husky-nimi tule suoraan tilamme nimestä, mikä on Joensivu. Joensivun on myös rekisteröity kennelnimeksi koirien kasvatuksellemme.

30 koiraa pitää meidät kiireisenä, ei ole vapaa-ajan ongelmia ;) Koirat ovatkin olleet meidän molempien harrastuksena monia vuosia. Kirsimarja sovitteli valjaita pienen pystykorvansa päälle jo pikkutyttönä, joten oli aika selvää, että rekikoirat veivät mennessään myöhemmin! Ensimmäinen rekikoira oli alaskanmalamuutti Tahvo. Sittemmin rotu vaihtui vielä siperialaisiin ja alaskanhuskyihin. Kirsimarja kilpailee keskipitkillä matkoilla ja tulevaisuuden haaveena ehkä vähän pidemmilläkin matkoilla…

Ari on kulkenut metsällä pikkupojasta asti ja aina yhdessä koiran kanssa. Kotona asustaa muutama jämtlanninpystykorva ja yksi suomenpystykorva, joilla kaikilla vahvat veret suurriistan metsästykseen, hirvelle, karhulle ja villisialle.

Joten kaikki koiramme ovat kovia käyttökoiria, se on ensisijainen tavoite myös jalostustyössä. Tosin kaikki ovat yhtälailla myös perheenjäseniä omine persoonallisuuksineen!

Enemmän kyse onkin kokonaisesta elämäntavasta.

Olette lämpimästi tervetulleita tutustumaan meihin!

Olemme avoinna vain sopimuksen mukaan, joten varaathan ajan safarille tai kennelvierailulle etukäteen.

 

 

 

Väinäntie 98, 39450 Sisättö, Ikaalinen
Kirsimarja Lampinen
Aikuiset (25-65 v), Aikuiset (65 v-), Lapset (0-6 v), Lapset (7-12 v), Nuoret (13-25 v)

Katso myös

Vinkkaa meille kohteita!

Puuttuuko sivustoltamme jokin Ikaalisten helmi, johon haluaisit muidenkin ihmisten tutustuvan? Tai haluatko kertoa lisää sivustolla jo esillä olevasta kohteesta? Anna meille vinkkisi oheisella lomakkeella! Osa vinkeistä julkaistaan ”oma vinkkinä” tai vinkin informaatiota voidaan hyödyntää kohteen tiedoissa.