Ulkoliikunta-alueita

Ikaalisissa on upeita ulkoliikuntapaikkoja. Kauniin luonnon keskellä, järvien rannoilla mieli ja keho rentoutuvat.

Täältä kaikki Ikaalisten ulkoliikuntapaikat

KALMAAN JA KIVINIEMEN LUONTOPOLKU

Kalmaan ja Kiviniemen luontopolku on 6,5 km mittainen reitti Kyrösjärven kauniissa rantamaisemissa. Kaupungin nimikkolinnulla, sinitiaisella, merkityn reitin varrelta löytyy 15 opastaulua, jotka kertovat alueen luonnosta ja historiasta. Reitin varrelta löytyy nuotiopaikkoja ja lintutorni.

TOIVOLANSAARI JA KRISTAN LENKKI

Toivolansaaren pururata ja hiihtäjä Krista Pärmäkosken mukaan nimetty Kristan lenkki ovat loistavia esimerkkejä Ikaalisten vaikuttavista helmistä.

Ikaalisten kaupunki huomioi Kristan olympiamenestyksen stipendillä. Pysyvämmäksi kunnianosoitukseksi kaupunki päätti nimetä  Toivolansaaren puolentoista kilometrin mittaisen kuntoreitin Kristan lenkiksi.

Kristan lenkki kiertää Kyrösjärven kauniissa maisemassa Ikaalisten Toivolansaaren rannoilla. Lenkkipolun varrella on Kristan saavutuksista kertova opastetaulu. Toivolansaaressa sijaitsevat myös Toivolansaari Camping ja Villa Vihta

 

Toivolansaarentie, 39500 Ikaalinen
Aikuiset (25-65 v), Aikuiset (65 v-), Lapset (0-6 v), Lapset (7-12 v), Nuoret (13-25 v)

Vinkkaa meille kohteita!

Puuttuuko sivustoltamme jokin Ikaalisten helmi, johon haluaisit muidenkin ihmisten tutustuvan? Tai haluatko kertoa lisää sivustolla jo esillä olevasta kohteesta? Anna meille vinkkisi oheisella lomakkeella! Osa vinkeistä julkaistaan ”oma vinkkinä” tai vinkin informaatiota voidaan hyödyntää kohteen tiedoissa.