Poltinkoski Golf, Kahvila Poltti

Poltinkoski Golfin idyllinen maalaiskenttä sijaitsee Ikaalisten ja Parkanon välimaastossa, vain noin tunnin ajomatkan päässä Tampereelta. Kaunis kenttä seurailee Poltinjoen maisemia ja tarjoaa miellyttävän pelikokemuksen sekä vähemmän pelanneille, että enemmän haasteita hakeville golfaajille.

Poltinkoski Golf on kenttä, jota voi joustavasti pelata 9, 14 tai 18 reikäisenä kokonaisuutena. Jokivarreksi nimetty yhdeksän väylän kenttä seurailee Poltinjoen maisemia, 14 tai 18 väyläisenä pelattava Teurulampi-kenttä sisältää Jokivarren väylät sekä 5 muuta väylää, joista täydellä kierroksella osa pelataan kahteen kertaan.

Kahvila Poltti -klubikahviosta saat maistuvat makeat ja suolaiset välipalat ja golfeväät. Suositulla terassillamme jano sammuu hyvässä seurassa. Kahvioon ovat tervetulleita luonnollisesti muutkin kuin golfaajat.

Yliskyläntie 1411, 39580 Riitiala
Caddiemaster ja klubikahvio
Aikuiset (25-65 v), Aikuiset (65 v-), Lapset (7-12 v), Nuoret (13-25 v)

Vinkkaa meille kohteita!

Puuttuuko sivustoltamme jokin Ikaalisten helmi, johon haluaisit muidenkin ihmisten tutustuvan? Tai haluatko kertoa lisää sivustolla jo esillä olevasta kohteesta? Anna meille vinkkisi oheisella lomakkeella! Osa vinkeistä julkaistaan ”oma vinkkinä” tai vinkin informaatiota voidaan hyödyntää kohteen tiedoissa.