Suunnistus, kiintorastit

Ikaalisten Nouseva-Voima ylläpitää kiintorastistoa Ikaalisten alueella. Kiintorastikartat ovat vapaasti ladattavissa. Rasteilla on puiset tolpat, joissa on punavalkoinen väri ja numerokoodilaatat.

Toivolansaaren kartta on helppoa city-suunnistusta: lähes kaikki rastit ovat polkujen varsilla. Alueella on pururata, joten suunnistamaan pääsee myös rastenrattaiden kanssa.

Teiharjun kartat ovat osin vaativammissa maastonosissa, mutta myös siellä kulkee vahva polkuverkosto, joten lähimmät rastit löytyvät perheen pienimmiltäkin. Kokeneempi suunnistaja voi testata itseään vuoden 2020 Viestiliigan finaalin mastossa.

Kartat vapaasti tulostettavissa: https://ikaalinen.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikuntapaikat/ulkoliikuntapaikat/suunnistuskartat/

Tervetuloa suunnistamaan!

Aikuiset (25-65 v), Aikuiset (65 v-), Lapset (0-6 v), Lapset (7-12 v), Nuoret (13-25 v)

Vinkkaa meille kohteita!

Puuttuuko sivustoltamme jokin Ikaalisten helmi, johon haluaisit muidenkin ihmisten tutustuvan? Tai haluatko kertoa lisää sivustolla jo esillä olevasta kohteesta? Anna meille vinkkisi oheisella lomakkeella! Osa vinkeistä julkaistaan ”oma vinkkinä” tai vinkin informaatiota voidaan hyödyntää kohteen tiedoissa.