Rahkolan Kesä 2021

Rahkolan kesä 2021 kokoaa yhteen ikaalilaiset kulttuurin tekijät, taiteilijat, kädentaitajat, liikunta- ja muut järjestöt sekä vapaaehtoiset yhteen kaupungin ja Kylpyläkaupunki Oy:n myötävaikutuksella.

Tarkoituksena on rakentaa kesän mittainen ohjelmakokonaisuus, joka avaa näkymiä ikaalilaiseen kulttuuri-, harrastus- ja yhdistyselämään, tarjoaa elämyksiä matkailijoille ja mahdollisuuden yhdessäoloon ja yhteisömme yhteishengen kehittämiseen Rahkolan historiallisessa, mutta viihtyisässä miljöössä. Ikaalisten kesätapahtumista Sata-Häme soi ja Puistofilosofia ovat myös mukana festivaaliensa aikana.

Rahkolan kesäinen piha on mainio tapahtuma-areena musiikille, taiteelle, pienimuotoisille performansseille, liikuntatuokioille, keskustelutilaisuuksille, runonlausunnalle, käsityötapahtumille tai vaikkapa joogaistunnoille tai jodlaukselle! Vain mielikuvitus on rajana.

Ohjelmakokonaisuuden on tarkoitus kattaa koko kesän. Koulujen lomien alettua juhannukseen asti tarjolla olisi erityisesti koululaisille suunnattua ohjelmaa. Juhannuksesta elokuun alkupuolelle tapahtumia olisi viikottain useampia ja tälle ajanjaksolle toivotaan ohjelmaehdotuksia.

Rahkolan kesä 2021 -työryhmä

Lisätietoja:

Vuokko-Liisa Nuottajärvi, 0400 618 950
Antti Sorri (Puistofilosofia ry), 050 594 9476
Juhana Tuomola, 050 525 5622
Jaana Viilo, 044 594 0665.

Rahkolankuja 10, 39500 Ikaalinen
Antti Sorri
Aikuiset (25-65 v), Aikuiset (65 v-), Lapset (7-12 v), Nuoret (13-25 v)

Vinkkaa meille kohteita!

Puuttuuko sivustoltamme jokin Ikaalisten helmi, johon haluaisit muidenkin ihmisten tutustuvan? Tai haluatko kertoa lisää sivustolla jo esillä olevasta kohteesta? Anna meille vinkkisi oheisella lomakkeella! Osa vinkeistä julkaistaan “oma vinkkinä” tai vinkin informaatiota voidaan hyödyntää kohteen tiedoissa.